O ATTACK Simulator είναι παντού χρήσιμος

Εκπαίδευση ευαισθητοποίησης ψηφιακής ασφαλείας

Ο ATTACK Simulator έχει σχεδιαστεί για ένα μεγάλο φάσμα περιπτώσεων, που ταιριάζει σε πολλούς οργανισμούς, από τράπεζες και χρηματοοικονομικά ιδρύματα έως σχολεία και εκπαιδευτικούς οργανισμούς.

Δοκιμαστική λειτουργίαΣυγκρίνετε πλάνα
Use Cases for ATTACK Simulator's Security Awareness Training

Γιατί έχει σημασία η εκπαίδευση ευαισθητοποίησης της ψηφιακής ασφάλειας;

Στο συνεχώς αυξανόμενο ψηφιοποιημένο παγκόσμιο τοπίο, οι απειλές στον κυβερνοχώρο διαδίδονται εύκολα μέσω του διαδικτύου, των κοινωνικών μέσων ή των ηλεκτρονικών μηνυμάτων απάτης. Αυτές οι απειλές μπορούν να εξελιχθούν σε επιθέσεις στον κυβερνοχώρο και να προκαλέσουν σοβαρές οικονομικές ζημιές και προβλήματα στη λειτουργία και βιωσιμότητα της επιχείρησης. Το να είστε προσεκτικοί είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε τέτοιες συνέπειες.

Σχεδιάσαμε τον προσομοιωτή για να βοηθήσουμε τους οργανισμούς να αμυνθούν από τις απειλές στον κυβερνοχώρο, ανεξάρτητα από το αντικείμενό τους. Στόχος μας είναι να κάνουμε την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο προσιτή σε όλους, προσφέροντας οικονομικά αποδοτικές λύσεις.

Λάβετε πληροφορίες σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι οργανισμοί και πώς η εκπαίδευση ευαισθητοποίησης σχετικά με την ψηφιακή ασφάλεια βοηθάει να τις ξεπεράσετε.

Τράπεζες και χρηματοοικονομικά ιδρύματα

Πάροχοι υπηρεσιών υγείας
Σχολεία και πανεπιστήμια
Κυβέρνηση και δημόσια διοίκηση

Ξενοδοχεία και B&Bs

#ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Κτηματομεσιτικές εταιρείες
Ασφαλιστικές εταιρείες

Τράπεζες και άλλα χρηματοοικονομικά ιδρύματα

Πώς βοηθά η ευαισθητοποίηση στις τράπεζες και σε άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα;

Οι τράπεζες και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που ασχολούνται με χρηματοοικονομικά δεδομένα πελατών αποτελούν βασικούς στόχους επιθέσεων στον κυβερνοχώρο. Η εφαρμογή των κορυφαίων λύσεων ασφαλείας δεν εγγυάται πλήρη προστασία, όταν ένα λάθος από έναν υπαλλήλο θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο ολόκληρο το εσωτερικό σας δίκτυο. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει στο κλείσιμο υποκαταστημάτων, προκαλώντας οικονομικές απώλειες και να δυσφημίσει τον οργανισμό.

Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα με τα οποία συνεργαζόμαστε, συχνά εκπλήσσονται για το υψηλό ποσοστό επιρρεπείας σε επιθέσεις κατά τη διαδικασία αξιολόγησης. Κανείς δεν αναμένει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των υπαλλήλων θα πέσει θύμα απάτης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά οι περισσότεροι δεν διαθέτουν βασική ευαισθητοποίησης στην ψηφιακή ασφάλεια – και αρκεί μόνο κάποιοι από το προσωπικό να τσιμπίσουν το δόλωμα. Το πρόβλημα είναι ακόμη πιο σοβαρό, καθώς ορισμένες κυβερνοεπιθέσεις, όπως το ηλεκτρονικό ψάρεμα, είναι καλά μεταμφιεσμένες και δύσκολο να εντοπιστούν ακόμη και από ειδικούς. Ο κίνδυνος θα μπορούσε επίσης να βρίσκεται σε ένα τυχαίο usb stick που βρίσκεται σε ένα γραφείο, για παράδειγμα – εάν η επίθεση είναι αρκετά προχωρημένη, χρειάζεται ένας μόνο υπάλληλος για να ανοίξει το αρχείο και να αφήσει το κακόβουλο λογισμικό να καταστρέψει ολόκληρο το σύστημα.

Ο ATTACK Simulator προσφέρει τη λύση για την αποφυγή κινδύνων, την αύξηση της ευαισθητοποίησης και τη συμμόρφωση με τις διεθνείς οδηγίες διαχείρισης της ψηφιακής ασφάλειας (διαβάστε περισσότερα για τις πιστοποιήσεις), μεταξύ άλλων. Η εκτεταμένη εκπαίδευσή που προσφέρουμε βοηθά τους οργανισμούς στον τραπεζικό κλάδο να αποτρέψουν την κλοπή δεδομένων και την εγκατάσταση κακόβουλου λογισμικού. Να αυστηροποιήσει τα πρωτόκολλα ασφάλειας πληροφοριών πελατών, διασφαλίζοντας ότι όλοι οι εργαζόμενοι είναι εκπαιδευμένοι σε πιθανές απειλές. Εν ολίγοις, σας βοηθά να διατηρείτε τις κατάλληλες πρακτικές διαχείρισης ασφάλειας πληροφοριών.

Πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης: νοσοκομεία, φαρμακεία, ιδιωτικές κλινικές, γιατροί, ψυχολόγοι

Πώς βοηθά η ευαισθητοποίηση σχετικά με την ψηφιακή ασφάλεια τα νοσοκομεία;

Κατά την τελευταία δεκαετία, η αποθήκευση των αρχείων των ασθενών μεταφέρθηκε από φυσικά αρχεία στον ψηφιακό χώρο – οδηγώντας σε νέες ευθύνες και κανονισμούς. Σε αυτό το νέο περιβάλλον, οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης εκτίθενται κυρίως σε κινδύνους παραβίασης δεδομένων, κατάχρηση προστατευόμενων πληροφοριών για την υγεία (PHI) και την ανάγκη να υπάρχει διαφάνεια στον τρόπο επεξεργασίας του PHI. Επιπλέον, κάθε οντότητα από τις ΗΠΑ που ασχολείται με τέτοια δεδομένα, από δημόσια νοσοκομεία έως ιδιώτες, υπόκειται στους κανόνες προστασίας προσωπικών δεδομένων HIPAA και πρέπει να συμμορφώνεται με τις μεθόδους διασφάλισης.

Το να πέσετε θύμα μιας επίθεσης στον κυβερνοχώρο έχει οικονομικές συνέπειες που βαρύνουν πολύ τη φήμη του παρόχου υγειονομικής περίθαλψης και θέτουν σε κίνδυνο τους ασθενείς των οποίων τα αρχεία έχουν κλαπεί. Τα δεδομένα μπορούν επίσης να παραβιαστούν από ένα απλό λάθος ή απο ημιμάθεια. Έτσι, η σωστή εκπαίδευση των ατόμων που εργάζονται σε ένα τέτοιο πλαίσιο, από το μάνατζερ μέχρι τους εθελοντές, είναι το πρώτο βήμα προς τη διασφάλιση ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για τα δεδομένα σας.

Το πρόγραμμα ευαισθητοποίησης ψηφιακής ασφαλείας του ATTACK Simulator έχει ως στόχο να ενισχύσει τη συλλογική προσπάθεια του προσωπικού προς μια ξεκάθαρη και πιο προσεκτική επεξεργασία και αποθήκευση δεδομένων. Βοηθά τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης να συμμορφωθούν με το HIPAA και παρέχει τους απαραίτητους πόρους για διαρκή εκπαίδευση κάτι το οποίο είναι πολύ απαραίτητο σε αυτό το ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Σχολεία και πανεπιστήμια

Πώς βοηθά η ευαισθητοποίηση σε θέματα ψηφιακής ασφάλειας σε σχολεία και πανεπιστήμια;

Η μαζικά ψηφιοποιημένη εποχή έχει ήδη γίνει αναπόσπαστο μέρος μερικών γενεών που έχουν μεγαλώσει με την τεχνολογία και δεν μπορούν να φανταστούν μια κοινωνία χωρίς το Διαδίκτυο. Δεδομένης της τρέχουσας πανδημίας και της επακόλουθης απομακρυσμένης εργασίας και μελέτης, η ψηφιοποίηση της εκπαίδευσης επιταχύνεται. Παραδόξως, υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός ατόμων που δεν διαθέτουν τις απαραίτητες δεξιότητες στους υπολογιστές, συμπεριλαμβανομένης και της γνώσης σχετικά με την ψηφιακή ασφάλεια, ακόμα και μετά την ολοκλήρωση του σχολείου. Εκτός από μερικές εξειδικεύσεις όπως η επιστήμη των υπολογιστών ή η πληροφορική, τα πανεπιστήμια δεν καθιστούν την εκμάθηση της κυβερνοασφάλειας, θεμελιώδες μέρος του προγράμματος σπουδών τους.

Το λογισμικό έχει σχεδιαστεί για να είναι όλο και πιο προσιτό και φιλικό προς το χρήστη. Η έλλειψη δεξιοτήτων στους υπολογιστές επηρεάζει μακροπρόθεσμα την ιδιωτική και επαγγελματική ζωή των μαθητών. Δεν αρκεί πλέον να γνωρίζετε για τα smartphone, το βασικό σερφάρισμα στο Διαδίκτυο και τις πιο συνηθισμένες εφαρμογές – οι μελλοντικές γενιές πρέπει να κατανοήσουν τις βασικές αρχές της τεχνολογίας, ανεξάρτητα από την εξειδίκευσή τους, προκειμένου να συμβαδίσουν με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Ο ATTACK Simulator πιστεύει στη δύναμη της εκπαίδευσης, θεωρώντας ότι η ευαισθητοποίηση για την ψηφιακή ασφάλεια είναι απαραίτητη πειθαρχία για άτομα κάθε ηλικίας. Η οικοδόμηση ενός ισχυρού συνόλου δεξιοτήτων στον κυβερνοχώρο θα πρέπει να είναι εξίσου σημαντική όσο και η εκμάθηση μιας δεύτερης γλώσσας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επιδιώκουμε να συνεργαστούμε με σχολεία και πανεπιστήμια για να ενσωματώσουμε το πρόγραμμα ευαισθητοποίησης για την ψηφιακή ασφάλεια στο πρόγραμμα σπουδών τους. Με αυτόν τον τρόπο, συμβάλλουμε στην προετοιμασία της κοινωνίας για την καταπολέμηση των εγκληματιών στον κυβερνοχώρο, καθώς αυτό δεν είναι πλέον ένα απλό θέμα, αλλά μια σοβαρή αρμοδιότητα για όποιον χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο.

Κυβέρνηση και δημόσια διοίκηση

Πώς βοηθά η ευαισθητοποίηση για την ψηφιακή ασφάλεια τις κυβερνήσεις και τη δημόσια διοίκηση;

Όπως πολλές οργανώσεις, κυβερνήσεις και άλλες δημόσιες διοικήσεις (νοσοκομεία, δημόσιες επιχειρήσεις) έχουν ψηφιοποιήσει τις υπηρεσίες τους για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του 21ου αιώνα. Αυτό άλλαξε τον τρόπο που λειτουργούν με τα δεδομένα των πολιτών και των κρατών, αλλά επίσης αύξησε τις κυβερνοεπιθέσεις, καθώς κακόβουλοι μηχανικοί μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα μεγάλο εύρος πληροφοριών.

Επιπλέον, οι κυβερνήσεις και οι δημόσιες διοικήσεις συνήθως χρησιμοποιούν ξεπερασμένο λογισμικό (Windows XP, Office 2003, π.χ.) το οποίο αυξάνει τις ευπάθειες όταν αντιμετωπίζουν κυβερνοεπιθέσεις. Λόγω του ότι το ξεπερασμένο λογισμικό δεν λαμβάνει πλέον τακτικές ενημερώσεις, δεν είναι συμβατό με τις σύγχρονες λύσεις ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και τα άτομα που εργάζονται σε αυτό εκτίθενται σε απειλές στον κυβερνοχώρο. Η έλλειψη ευαισθητοποίησης σχετικά με την ασφάλεια των εργαζομένων και η εκπαίδευση στα λογισμικά είναι η πιο κοινή αιτία για κυβερνοεπιθέσεις, καθιστώντας τις κυβερνήσεις και τις δημόσιες διοικήσεις κοινό στόχο.

Εκτός αυτού, οι κυβερνητικές διοικήσεις είναι επίσης ένας τέλειος στόχος ransomware λόγω της ανάγκης τους να ανακτήσουν τα δεδομένα τους με οποιοδήποτε κόστος. Αυτή η φήμη πρέπει να βελτιωθεί επενδύοντας περισσότερα σε πρωτόκολλα ασφάλειας πληροφοριών που θα καθιστούσαν λιγότερο πιθανό για τους εισβολείς να τους επιτεθούν. Οι έμπειροι υπάλληλοι λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις, είναι πιο προσεκτικοί και συμβάλλουν στη δημιουργία μιας κουλτούρας ασφάλειας. O ATTACK Simulator ενεργεί επικουρικά σε αυτήν τη διαδικασία, βοηθώντας τους υπαλλήλους που εργάζονται με ξεπερασμένη τεχνολογία ή που απλώς δεν γνωρίζουν τις απειλές στον κυβερνοχώρο, να είναι πιο προσεκτικοί όσον αφορά τις πρακτικές ασφαλείας.

Ξενοδοχεία και B&Bs

Πώς βοηθά η ευαισθητοποίηση της ψηφιακής ασφαλείας στα ξενοδοχεία;

Τα ξενοδοχεία, τα B&B και οποιοσδήποτε πάροχος καταλύματος ασχολούνται με ευαίσθητα δεδομένα πελατών (προσωπικές πληροφορίες που θα μπορούσαν να προσδιορίσουν τον πελάτη, καθώς και πληροφορίες πιστωτικής κάρτας, ημερομηνία κράτησης κ.λπ.). Η παροχή ποιοτικών εμπειριών στους πελάτες σας ξεκινά με την διασφάλιση του απορρήτου και την προστασία των δεδομένων τους. Αυτό δεν είναι πλέον απλώς ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, αλλά μια πολύ απαραίτητη πρακτική ασφάλειας πληροφοριών, για να παραμείνει ζωντανή και επιτυχημένη η επιχείρησή σας.

Ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (GDPR) είναι ένας αυστηρός νόμος περί απορρήτου που ισχύει για όλες τις επιχειρήσεις που εργάζονται με ευρωπαϊκά δεδομένα, ανεξάρτητα από την γεωγραφική τοποθεσία της επιχείρησης. Ειδικά στον τουρισμό, οι πιθανότητες επεξεργασίας δεδομένων από Ευρωπαίους πολίτες είναι υψηλές, και επομένως συνιστούμε την εκπαίδευση ευαισθητοποίησης για την συμμόρφωση στους GDPR κανονισμούς. Αυτό μπορεί να σας αποτρέψει από υπέρογκα πρόστιμα στην επιχείρησή σας ύψους 2 εκατομμυρίων € που χρεώνονται σε περίπτωση παραβίασης δεδομένων.

Εκτός από το GDPR, το PCI-DSS είναι ένα άλλο πρόγραμμα συμμόρφωσης που απαιτεί από όλες τις επιχειρήσεις που επεξεργάζονται τα δεδομένα των κατόχων καρτών να παρακολουθούν εκπαίδευση σχετικά με την ασφάλεια προκειμένου να μετριαστεί ο κίνδυνος απώλειας οικονομικών δεδομένων των πελατών τους. Οι διαδικτυακές συναλλαγές αποτελούν ουσιαστικό μέρος της για ηλεκτρονικές κρατήσεις στις μέρες μας, επομένως είναι θεμελιώδες να παρέχετε στους πελάτες σας αξιόπιστες πλατφόρμες. Η εκπαίδευση των υπαλλήλων σας στους κινδύνους των διαδικτυακών επιθέσεων θα σας βοηθήσει να εξαλείψετε τις παραβιάσεις δεδομένων μέσω της μορφής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ηλεκτρονικού ψαρέματος ή κακόβουλου λογισμικού, συμβάλλοντας στην σωστή διαχείριση της ασφάλειας.

#ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Πώς βοηθά η ευαισθητοποίηση για την ψηφιακή ασφάλεια τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου;

Οι επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου και οι λιανοπωλητές που δραστηριοποιούνται στο Διαδίκτυο, γίνονται όλο και περισσότερο στόχοι από εγκληματίες στον κυβερνοχώρο καθώς επεξεργάζονται πολύτιμες προσωπικές πληροφορίες, όπως αριθμούς πιστωτικών καρτών και τραπεζικά στοιχεία. Αυτό που καθιστά τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου ιδανικό στόχο είναι το πλήθος των πλατφορμών πάνω στις οποίες λειτουργούν, καθώς και τα προηγμένα συστήματα PoS (σημείο πώλησης), τα οποία επικοινωνούν με μεγάλες βάσεις δεδομένων πελατών. Αυτό ακριβώς αναζητούν οι εγκληματίες στον κυβερνοχώρο όταν σχεδιάζουν μια επίθεση στη βιομηχανία ηλεκτρονικού εμπορίου.

Οι κύριες απειλές που μπορεί να αντιμετωπίσει η βιομηχανία ηλεκτρονικού εμπορίου περιλαμβάνουν επιθέσεις DDoS (Distributed Denial of Service), ransomware και στοχευμένες επιθέσεις. Οι επιθέσεις DDoS συμβαίνουν συνήθως κατά τις ημέρες αιχμής (όπως η Black Friday) όταν κακόβουλα κατακλύζεται ο ιστότοπος με περισσότερη επισκεψιμότητα από ό, τι μπορεί να υποστηρίξει το σύστημα, καθιστώντας τον εκτός λειτουργίας. Οι επιθέσεις Ransomware εμποδίζουν την πρόσβαση των χρηστών στα αρχεία του υπολογιστή, εκτός εάν πληρώσουν λύτρα. Είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο, καθώς πολλοί οργανισμοί δεν διαθέτουν αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων τους, επομένως αναγκάζονται να πληρώσουν. Τα στοχευμένα εγκλήματα είναι προγραμματισμένες επιθέσεις που στοχεύουν στην κλοπή δεδομένων πελατών από συστήματα PoS και βάσεις δεδομένων πελατών.

Για τον μετριασμό των κινδύνων και των απειλών αυτών όπως επίσης και για την ενδυνάμωση καλύτερων πρακτικών διαχείρισης ασφάλειας, έχει θεσπιστεί το PCI DSS (Πρότυπο ασφάλειας δεδομένων βιομηχανίας καρτών πληρωμής). Η συμμόρφωση με αυτό θα αύξανε την ασφάλεια, αλλά δεν εγγυάται την πλήρη απαλοιφή των κινδύνων, καθώς οι μη εκπαιδευμένοι υπάλληλοι μπορούν ακόμα να θέσουν σε κίνδυνο την επιχείρηση αποδυναμώνοντας την ψηφιακή ασφάλεια. Το να θέσετε τα δεδομένα των πελατών σε κίνδυνο μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την αξιοπιστία της εταιρείας, οπότε η ευαισθητοποίηση σχετικά με την ψηφιακή ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Κτηματομεσιτικές εταιρείες

Πώς βοηθά η ευαισθητοποίηση σχετικά με την ψηφιακή ασφάλεια στις εταιρείες ακινήτων;

Ο τομέας των ακινήτων υφίσταται συνεχείς τεχνολογικές αλλαγές καθώς συνεχίζουν να αναδύονται νέες τάσεις: έξυπνα κτίρια συνδεδεμένα στο Διαδίκτυο (IoT), υιοθέτηση στρατηγικής cloud και ανάπτυξη συστημάτων διαχείρισης κτιρίων (BMS) Αυτές οι ραγδαίες εξελίξεις έχουν ως επιτακτική ανάγκη για συνεχώς ενημερωμένες στρατηγικές στον κυβερνοχώρο, καθώς η συνεργασία με τα ευαίσθητα δεδομένα πελατών, φέρει μεγαλύτερες ευθύνες. Οι κίνδυνοι που συνδέονται με την εφαρμογή αυτών των διασυνδεδεμένων τεχνολογιών περιλαμβάνουν κλοπή δεδομένων αλλά και προβλήματα σε θέματα φυσικής ασφάλειας, ασκώντας πίεση στις εταιρείες ακινήτων.

Καθώς οι επιθέσεις αυξάνονται λόγω της ενσωμάτωσης αυτών των τεχνολογικών συστημάτων και συσκευών IoT, οι εταιρείες ακινήτων θα πρέπει να παρακολουθούν για επιθέσεις DDoS (κατανεμημένη άρνηση υπηρεσίας συστήματος) σε IoT αλλά και για παραβιάσεις δεδομένων και επιθέσεις ransomware. Τα περιστατικά διαρροών μέσω βιντεοκάμερας, κλοπής και καταστροφής ευαίσθητων δεδομένων, καθώς και σωματικής βλάβης που προκλήθηκε μέσω κακόβουλου λογισμικού σε συσκευές IoT, είναι μερικά από τα σκοτεινά σενάρια που πρέπει να λάβουν υπόψη οι εταιρείες ακινήτων. Η εμπειρία των κατοίκων συνδέεται στενά με την ασφάλειά τους, οπότε η εφαρμογή ολοκληρωμένων διαδικασιών ψηφιακής ασφάλειας είναι αδιαμφισβήτητη.

Η εκπαίδευση ευαισθητοποίησης της ψηφιακής ασφαλείας είναι ένα από τα βασικά βήματα για την παροχή ενός ασφαλούς συστήματος διαχείρισης πληροφοριών στα κτίριά σας. Το λογισμικό μας σας ενημερώνει σχετικά με τις τελευταίες τεχνολογίες και τεχνικές εισβολής, ώστε να μπορείτε να τις αναγνωρίσετε και να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα για να τις αποφύγετε. Η εκπαίδευση ευαισθητοποίησης ασφαλείας του ATTACK Simulator θα είναι η εμπειρία που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη σοβαρότητα της υιοθέτησης σωστής κυβερνοασφάλειας.

Ασφαλιστικές εταιρείες

Πώς βοηθά η ευαισθητοποίηση για την ψηφιακή ασφάλεια τις ασφαλιστικές εταιρείες;

Οι ασφαλιστικές εταιρείες είναι επίσης εξαιρετικά ευάλωτες σε κυβερνοεπιθέσεις. Η κατοχή μεγάλου όγκου με προσωπικά αναγνωρίσιμων πληροφοριών (PII) σχετικά με τους αντισυμβαλλόμενους κάνει αυτόν τον κλάδο έναν ελκυστικό στόχο. Οι χάκερ αναζητούν δεδομένα όπως τραπεζικούς αριθμούς, αριθμούς άδειας οδήγησης, αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης, πληροφορίες υγείας ή ιδιοκτησίας, τα οποία αργότερα πωλούν στον σκοτεινό ιστό, θέτοντας σε κίνδυνο τους πελάτες της ασφαλιστικής εταιρείας.

Εκτός από την ζημιά στην φήμη της εταιρείας σας, οι παραβιάσεις δεδομένων στον ασφαλιστικό κλάδο έχουν σημαντικές οικονομικές συνέπειες που θα μπορούσαν να κάνουν κακό στην επιχείρησή σας. Τα άμεσα συνδεδεμένα κόστη είναι αναπόφευκτα και περιλαμβάνουν τα έξοδα της απάτης, έξοδα αποκατάστασης πληροφορικών συστημάτων, έξοδα δημοσίων σχέσεων, νομικά έξοδα, δικαστικά έξοδα έρευνας, κ.α. Το κόστος της μη λειτουργίας εξαρτάται από τη σοβαρότητα του γεγονότος και περιλαμβάνει τα έξοδα αποζημίωσης των θυμάτων, τα πρόστιμα, καθώς και τις έμμεσες απώλειες όπως απώλεια ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων, έσοδα και απώλειες στις τιμές μετοχών.

Η ενσωμάτωση κατάλληλων πρωτοκόλλων ασφαλείας για την προστασία των δεδομένων των πελατών περιλαμβάνει εκπαίδευση ευαισθητοποίησης σχετικά με την κυβερνοασφάλεια. Εδώ έρχεται o ATTACK Simulator για να βοηθήσει την ασφαλιστική σας εταιρεία να έχει καλύτερο έλεγχο των συμβολαίων ασφάλισης μέσω ανάλυσης κινδύνων και απειλών και μεθόδων αποφυγής.

Δεν υπάρχει λόγος να αναβάλλετε την εκπαίδευση των υπαλλήλων σας

Λάβετε μια προσφορά με βάση τις ανάγκες του οργανισμού σας και ξεκινήστε να δημιουργείτε μια ισχυρή υποδομή ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.