Συγκρίνετε τις εκδόσεις

Μάθετε να ξεπερνάτε τους χάκερ με τον ATTACK Simulator.
Διαθέτουμε 4 διαφορετικές εκδόσεις, προσαρμοσμένες σε συγκεκριμένες εταιρικές ανάγκες. Εδώ μπορείτε να συγκρίνετε τις εκδόσεις και να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες που κάνουν το ATTACK Simulator ξεχωριστό.
Βοηθήστε με να επιλέξωΖητήστε παρουσίαση

245 000+ εργαζόμενοι από διάφορες βιομηχανίες

Είμαστε ειδικευμένοι στην μείωση των κινδύνων ασφαλείας με οικονομικά αποδοτικό τρόπο,
προσφέροντας τις καλύτερες προσφορές για να προωθήσουμε μια κουλτούρα ασφάλειας σε κάθε εταιρεία.

Αφοσιωμένοι στο να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μια καλύτερη υποδομή ασφάλειας στην εταιρεία σας, επειδή θέλουμε να αποφύγετε αδυναμίες της ασφάλειας των πληροφοριών και την απώλειαδεδομένων και εστιάζουμε σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

4 εκδόσεις & 4 επίπεδα εκπαίδευσης

Γνωρίζουμε πολύ καλά την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και θέλουμε να μοιραστούμε αυτή τη γνώση.
Οι υπάλληλοί σας θα αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με την κοινωνική μηχανική, το ηλεκτρονικό ψάρεμα και τις επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού. Εστιάζουμε στην παροχή ενός συνεχώς ενημερωμένου προγράμματος για να σας βοηθήσουμε να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τους κακόβουλους.

Προσφέρουμε τέσσερις τύπους πλάνων και τέσσερα διαστήματα εκπαίδευσης, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της επιχείρησής σας με βάση τη βιομηχανία σας, τον αριθμό των εργαζομένων, τους επιχειρηματικούς στόχους ή τις απαραίτητες περιόδους εκπαίδευσης.

SaaS συνδρομή

Προτείνουμε διαρκή εκπαίδευση για να συμβαδίζετε με τους πιο πρόσφατους κινδύνους στον κυβερνοχώρο, επομένως εργαζόμαστε για να προσφέρουμε μια συνδρομή SaaS (λογισμικό ως υπηρεσία) η οποία θα σας επιτρέψει να έχετε την δέουσα εξάσκηση, με τιμή ανά μήνα.

Ελέγξτε τις λειτουργίες κάθε έκδοσης

Ζητήστε προσφορά

Ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε να αποκρούσετε όλες τις απειλές στον κυβερνοχώρο.