Παρουσιάζοντας κάτι εντελώς νέο
Εκπαίδευση ευαισθητοποίησης ψηφιακής ασφαλείας

Προστατεύστε τον επαγγελματικό σας χώρο μειώνοντας τους κινδύνους των διαδικτυακών επιθέσεων. Ξεκινήστε να εκπαιδεύετε τους υπαλλήλους σας σχετικά με τις νεότερες πρακτικές ευαισθητοποίησης που αφορούν την ψηφιακή ασφάλεια.

Δοκιμάστε δωρεάν τις phishing εξομοιώσεις μας

Η εκπαίδευση ευαισθητοποίησης στην ψηφιακή ασφάλεια χρησιμοποιείται από τις περισσότερες μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας

Η ευαισθητοποίηση στην ψηφιακή ασφάλεια αυξάνει την παραγωγικότητα των επιχειρήσεων

Το 90% των παραβιάσεων δεδομένων είναι αποτέλεσμα ανθρώπινου λάθους. Μια καλά σχεδιασμένη εκπαίδευση ευαισθητοποίησης στην ψηφιακή ασφάλεια θα μείωνε σημαντικά τον κίνδυνο απώλειας πολύτιμων πληροφοριών από κακόβουλες οντότητες που δρουν στο Διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερο χρόνο να επικεντρωθείτε στους επιχειρηματικούς σας στόχους και να είστε σίγουροι ότι οι υπάλληλοί σας θα είναι σε θέση να αναγνωρίσουν τους διαφορετικούς τύπους διαδικτυακών επιθέσεων και να τους αποφύγουν.

Οι οργανισμοί χάνουν δεδομένα

Οι οργανισμοί έχουν κλοπές διαπιστευτήριων

Οργανισμοί που έχουν μολυνθεί με ransomware

Οι οργανισμοί αντιμετωπίζουν οικονομικές απώλειες

* σύμφωνα με την επαγγελματική έκθεση ηλεκτρονικού ψαρέματος

Αποφύγετε ανεπανόρθωτες ζημιές εκπαιδεύοντας όλους τους υπαλλήλους σας

Το μέσο κόστος των παραβιάσεων δεδομένων φτάνει τα 3,9 εκατομμύρια δολάρια, με οικονομικές συνέπειες για έως και 3 χρόνια.

Η ευαισθητοποίηση για την ασφάλεια δεν είναι πλέον ένα εξειδικευμένο θέμα που ανήκει στα τμήματα πληροφορικής – είναι μια σημαντική δεξιότητα για όλους τους υπαλλήλους, ανεξάρτητα από το τμήμα ή τον κλάδο.

Οι υπάλληλοί σας εκτίθενται καθημερινά, χωρίς να το γνωρίζουν, σε πολλούς τύπους επιθέσεων, όπως:

Ψηφιακή μηνύματα ηλεκτρονικού "ψαρέματος"

Παραπλανητικά αντίγραφα email από φαινομενικά αξιόπιστες πηγές που αποστέλλονται τυχαία σε πολύ μεγάλο αριθμό παραληπτών.

Spear phishing

Παραπλανητικά email, σχεδιασμένα προσεκτικά για να προσεγγίσουν ένα συγκεκριμένο άτομο ή οργανισμό.

Ransomware

Ένας συγκεκριμένος τύπος κακόβουλου λογισμικού που κλειδώνει τα αρχεία του χρήστη με έναν κωδικό πρόσβασης. Ο εισβολέας απαιτεί ανώνυμη πληρωμή για να ξεκλειδώσει τα αρχεία.

Malware

Ιοί σε μορφή συνημμένων με κοινές επεκτάσεις (.doc, .pdf, .ppt). Μετά τη λήψη, καταστρέφουν τις συσκευές λαμβάνοντας τον έλεγχο και διεισδύουν στο δίκτυο του οργανισμού.

Και οι δύο είναι συνηθισμένοι τρόποιμε τους οποίους οι χάκερ δελεάζουν τα άτομα να αποκαλύψουν προσωπικά στοιχεία, όπως κωδικούς πρόσβασης ή αριθμούς πιστωτικών καρτών.

Λύσεις για όλους τους εργαζομένους και όλους τους κλάδους

Η επιχείρησή σας χρειάζεται ένα περιβάλλον χωρίς απειλές και είμαστε εδώ για να βεβαιωθούμε ότι προχωράτε γρήγορα μπροστά. Για αυτό σχεδιάσαμε μια στρατηγική μάθησης τριών βημάτων που είναι εύκολη, γρήγορη και αποτελεσματική.

Προσομοιώσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος

Τίποτα δεν διδάσκει καλύτερα από την εμπειρία. Οι χρήστες αντιμετωπίζουν πραγματικά σενάρια κάτι το οποίο θα αυξήσει την επαγρύπνησή τους και θα τους εκπαιδεύσει για τον πραγματικό κίνδυνο.

Εκπαιδευτική πλατφόρμα

Η πλατφόρμα LMS (σύστημα διαχείρισης εκμάθησης) έχει σχεδιαστεί για να προσελκύει όλους τους τύπους χρηστών, επιτρέποντάς τους να μάθουν με τον δικό τους ρυθμό και να παρακολουθούν την πρόοδό τους.

Παιχνίδια / Playroom

Το Gamification αποδεικνύεται ότι είναι μια βασική τεχνική εκμάθησης, αυξάνοντας σημαντικά τα κίνητρα του χρήστη και συμβάλλοντας στη διαδικασία αλλαγής της συμπεριφοράς.

Πιστοποιήσεις

Το πρόγραμμά μας σας προσφέρει την απαιτούμενη εκπαίδευση ευαισθητοποίησης στην ψηφιακή ασφάλεια για συμμόρφωση με συγκεκριμένες απαιτήσεις πιστοποίησης Μάθετε γιατί πρέπει να συμμορφώνεστε με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας και πώς να το κάνετε αυτό, στη σελίδα πιστοποιήσεων.

A

Τα 3As του ATTACK Simulator

Είμαστε υπερήφανοι για την δημιουργία ενός αυτόματου, προηγμένου και προσιτόυ προϊόντος.

Αυτόματα

Η έναρξη μιας προσομοίωσης είναι εύκολη: με βάση το προφίλ της εταιρείας σας, επιλέγουμε έξυπνα μια δέσμη email για αποστολή προς τους υπαλλήλους σας.

Προχωρημένο

Προσομοιώνουμε ολόκληρη την εμπειρία ηλεκτρονικού ψαρέματος, επιτρέποντας στους υπαλλήλους να κατανοήσουν καλύτερα τους κινδύνους και πώς να προστατευτούν.

Προσιτό

Η δημιουργία μιας ασφαλούς εταιρικής κουλτούρας δεν κοστίζει μία περιουσία. Κατανοώντας τη σημασία της ασφάλειας, προσαρμόζουμε τις προσφορές μας για τις ανάγκες κάθε εταιρείας, διασφαλίζοντας μια προσιτή τιμή.

Δεν υπάρχει λόγος να αναβάλλετε την εκπαίδευση των υπαλλήλων σας

Λάβετε μια προσφορά με βάση τις ανάγκες του οργανισμού σας και ξεκινήστε να δημιουργείτε μια ισχυρή υποδομή ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.