Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ATTACK Simulator

Ανακαλύψτε πώς δημιουργήσαμε και τι μας οδηγεί στην οικοδόμηση της καλύτερης εκπαίδευσης σχετικά με την ασφάλεια.

Η ιστορία μας

Το καλοκαίρι του 2017, θέλαμε να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται την ασφάλεια στον διαδικτυακό κόσμο. Αναγνωρίζοντας τη συντριπτική αύξηση των διαδικτυακών επιθέσεων που επηρεάζουν εντελώς τις επιχειρήσεις και τα άτομα, θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα διαφορετικό σενάριο – ένα σενάριο όπου η ασφάλεια είναι προσβάσιμη σε όλους, ανεξάρτητα από την επιχείρηση ή το κεφάλαιό τους. Εκεί όπου οι άνθρωποι δεν φοβούνται από τους κακούς ηθοποιούς, αλλά έχουν τη γνώση που τους δίνει εμπιστοσύνη. Αυτό που δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να αποφεύγουν και να ανταποκρίνονται σωστά στους κινδύνους του Διαδικτύου, προστατεύοντάς τους από δαπανηρές συνέπειες.

Με μια συνδυασμένη εμπειρία 50 ετών στον προγραμματισμό και τις πρακτικές ασφάλειας, είμαστε αφοσιωμένοι στο να μοιραζόμαστε αυτές τις γνώσεις ώστε όλοι να απολαμβάνουν μια ασφαλή και ευχάριστη διαδικτυακή εμπειρία. Αντιλαμβανόμαστε τους αυξανόμενους διαδικτυακούς κινδύνους για το τι είναι: ένα ρίσκο που δεν αξίζει να πάρουμε. Η διαδικτυακή ευαισθητοποίηση για την ασφάλεια αλλάζει προς το παρόν για να γίνει επιδεξιότητα που πρέπει να έχουν όλοι. Θέλουμε να το τονίσουμε αυτό μέσα από ό,τι είμαστε και τι κάνουμε καλύτερα: εκπαίδευση ευαισθητοποίησης σχετικά με την ασφάλεια.

Όραμα

Το όραμα του ATTACK Simulator είναι να εμπνεύσει μια κουλτούρα ασφάλειας σε κάθε εταιρεία.

Αποστολή

Η αποστολή του ATTACK Simulator είναι να σχεδιάζει και να βελτιώνει συνεχώς τα πιο αποτελεσματικά και ελκυστικά εκπαιδευτικά προγράμματα ευαισθητοποίησης για οργανισμούς όλων των μεγεθών.

Αξίες

Ανακαλύψτε τις πεποιθήσεις, τις φιλοσοφίες και τις αρχές μας που οδηγούν την επιχείρησή μας. Επηρεάζουν την εμπειρία των εργαζομένων που προσφέρουμε καθώς και τη σχέση που αναπτύσσουμε με τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους μετόχους σας.

Υπεροχή

Με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, οδηγούμαστε από την αριστεία σε ό,τι κάνουμε: από τον τρόπο που σχεδιάζουμε τις υπηρεσίες μας μέχρι τον τρόπο που επικοινωνούμε με τους πελάτες μας και συνεργαζόμαστε ομαδικά.

Καινοτομία

Αναζητούμε συνεχώς την εύρεση και την εφαρμογή νέων υπηρεσιών που θα λύσουν τις ανάγκες των πελατών μας. Όπως το έθεσε ο Jay-z, «Το δύσκολο παίρνει μια μέρα, το αδύνατο παίρνει μια εβδομάδα».

Ομαδική δουλειά

Η συνεργασία είναι απαραίτητη για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων και είμαστε περήφανοι για τη μικρή και αφοσιωμένη ομάδα μας.

Φιλοδοξία και Αποφασιστικότητα

Little strokes fell great oaks. Είμαστε πιστοί στα όνειρά μας και τα κάνουμε πραγματικότητα. Επί του παρόντος εργάζεται για την ανάπτυξη και τη στροφή στην αγορά.

Διασκέδαση

Η ένοχη ευχαρίστησή μας είναι διασκεδαστική. Και όχι, δεν λυπούμαστε για αυτό.

Σταθερή βελτίωση

Έχουμε δεσμευτεί να επιτύχουμε το όραμά μας επενδύοντας συνεχώς στην ανάπτυξή μας.