Διατηρήστε την εταιρεία σας ασφαλή

όταν αντιμετωπίζετε ψηφιακές επιθέσεις.

Η τρόπος δουλειάς διαφοροποιήθηκε και εστίαζει πλέον στην ψηφιακή ασφάλεια ως τον βασικό πυλώνα της εταιρείας σας. Μάθετε εάν οι υπάλληλοί σας γνωρίζουν ότι οι ψηφιακές επιθέσεις έρχονται ταυτόχρονα με το να απάντησουν σε 3 απλές ερωτήσεις.

* Με τη λήψη συμφωνείτε με τους Όρους και Προϋποθέσεις.
ATTACK Simulator e-book

Σχετικά με το βιβλίο

Το λογισμικό ασφαλείας καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος στην προστασία της ψηφιακής ασφάλειας, αλλά δεν μπορεί να φιλτράρει όλες τις απειλές, ειδικά όταν εξετάζουμε στοχευμένες επιθέσεις ή ευπάθειες 0-day. Νέες επιθέσεις ανακαλύπτονται καθημερινά, ενώ οι τεχνικές ηλεκτρονικού ψαρέματος και ransomware γίνονται όλο και πιο περίπλοκες. Εάν λάβουμε υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις και την εργασία από το σπίτι, καθίσταται πολύ δύσκολο να διασφαλιστεί ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον. Τελικά, εναπόκειται στους υπαλλήλους σας να διασφαλίσουν ότι η επιχείρησή σας παραμένει ασφαλής και δεν χάνετε χρήματα ή ευαίσθητες πληροφορίες.

Αλλά είναι έτοιμοι οι υπάλληλοί σας; Συνήθως, η ασφάλεια διαχειρίζεται ένα κλειστό τμήμα, αλλά σε περίπτωση κυβερνοεπιθέσεων, όλοι στην εταιρεία μπορούν να αποτελέσουν μελλοντικό στόχο. Το ηλεκτρονικό ψάρεμα, το κακόβουλο λογισμικό και τα ransomware είναι μερικές από τις επικίνδυνες κυβερνοεπιθέσεις που μπορούν να κοστίσουν στην εταιρεία σας σοβαρές οικονομικές απώλειες.

Το δωρεάν ηλεκτρονικό μας βιβλίο στοχεύει σας δώσει τα βασικά εργαλεία για να ανακαλύψετε πόσο καλά γνωρίζουν οι υπάλληλοί σας τις ψηφιακές απειλές που τους περιβάλλουν. Είναι το πρώτο βήμα στο ταξίδι ευαισθητοποίησης για την ψηφιακή ασφάλεια που οδηγεί σε μια ασφαλέστερη και πιο προστατευμένη εταιρεία.

Η τεχνολογία είναι σημαντική, πρέπει να συνεχίσουμε να την προστατεύουμε. Ωστόσο, κάποια στιγμή αντιμετωπίζετε μείωση των αποδόσεων. Πρέπει να αρχίσουμε να επενδύουμε για να διασφαλίσουμε το [employees behavior], διαφορετικά οι κακόβουλοι θα συνεχίσουν να παρακάμπτουν όλους τους ελέγχους μας και να στοχεύουν το ανθρώπινο στοιχείο.

sans.org

Σχετικά με το ATTACK Simulator

Το ATTACK Simulator προσφέρει εκπαίδευση ευαισθητοποίησης σε θέματα ψηφιακής ασφάλειας για εταιρείες όλων των μεγεθών ώστε να αυξήσει την επαγρύπνηση των εργαζομένων σχετικά με τις κυβερνοεπιθέσεις με άμεσο και έγκαιρο τρόπο.

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στο να δοκιμάζει τους υπαλλήλους σας, προσομοιώνοντας πραγματικές διαδικτυακές επιθέσεις, όπως το ηλεκτρονικό ψάρεμα, το κακόβουλο λογισμικό, ransomware, την κοινωνική μηχανική, smishing και πολλά άλλα.

Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε τους υπαλλήλους σας να αναγνωρίζουν στο μέλλον τις απειλές ασφαλείας. Θέλουμε να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο οι υπάλληλοί σας χειρίζονται τα ψηφιακά δεδομένα και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να το πετύχουμε.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟΣ

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη λύση μας και πώς αυτή προσαρμόζεται στο μέγεθος της εταιρείας σας, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν έλεγχο, δωρεάν. Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να το πάρετε.

* Ζητώντας έλεγχο, αποδέχεστε τους Όρους και Προϋποθέσεις.