Πρόγραμμα ATTACK Simulator κυβερνοασφάλειας MSP

Επωφεληθείτε από το πρόγραμμα AttackSimulator MSP - για τον εαυτό σας και τους πελάτες σας
Γίνετε συνεργάτης MSP

Οφέλη εταιρικής σχέσης, ειδικά προσαρμοσμένα στο MSP

Επενδύουμε πλήρως στο να σας παρέχουμε τα εργαλεία και την υποστήριξη που χρειάζεστε για να παρέχουμε στους πελάτες σας αξιόπιστες, premium λύσεις ασφάλειας πληροφορικής και να αναπτύξουμε την επιχείρησή σας εκθετικά:

Απλοποιημένη συνεργασία

Διαχείριση παροχής και αδειοδότησης, καθώς και διμερείς αναφορές (για τους πελάτες και τον εαυτό σας) – μπορείτε να τις διαχειριστείτε εύκολα από μία μόνο κονσόλα που φιλοξενείται από το cloud, βελτιωμένη με δυναμική μηνιαία χρέωση.

Αυξημένα κέρδη

Απολαύστε τιμολόγηση βάσει επιπέδου σε MSP – όσο περισσότερες ATTACK Simulator SMB πωλείτε, τόσο μειώνεται η τιμή ανά τερματικό. Με πλήρη διαφάνεια, τιμολογούμε τον ακριβή αριθμό θέσεων που χρησιμοποιούν οι πελάτες σας ανά μήνα.

Αποκλειστική υποστήριξη

Μπορείτε να πιστεύετε ότι τα κανάλια επικοινωνίας μας είναι πάντα ανοιχτά, τόσο στους πελάτες όσο και στους συνεργάτες. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες πωλήσεις, προπώληση και τεχνική υποστήριξη, για να εξασφαλίσουμε μια ομαλή εμπειρία για κάθε πελάτη

Επίπεδα εταιρικής σχέσης

Επαναλαμβανόμενα και προστατευμένα έσοδα ισχύουν για πάντα για όλους τους τύπους συνεργασιών. Δείτε τι συνεπάγεται η συνεργασία με το AttackSimulator παρακάτω: