fbpx

Προσομοιώσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος

Στρατηγική του ATTACK Simulator

Οι προσομοιώσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος μεταφέρουν τους υπαλλήλους σας απευθείας στο δύσκολο πεδίο της μάχης των διαδικτυακών επιθέσεων. Με τον ATTACK Simulator, η μόνη συνέπεια μιας επιτυχημένης επίθεσης ηλεκτρονικού ψαρέματος είναι η μάθηση και η βελτίωση.

Δοκιμαστική λειτουργίαΣυγκρίνετε τα πλάνα
Phishing Simulations

Το να πιστεύεις ότι δεν μπορείς να είσαι ο στόχος μιας επίθεσης στον κυβερνοχώρο εκπληρώνει την ισχυρότερη επιθυμία των χάκερ: να σου επιτεθεί χωρίς να έχεις άμυνα. Όσο υπάρχει οικονομικό κέρδος, οποιοσδήποτε οργανισμός μπορεί να γίνει θύμα μιας κοστοβόρας επίθεσης στον κυβερνοχώρο.

Μην περιμένετε μέχρι να τσιμπίσουν το δόλωμα!

Οι κρίσεις στην ασφάλεια συνήθως περιλαμβάνουν οικονομικές απώλειες και αργές ανακτήσεις αρχείων, οι οποίες ενδέχεται να διαταράξουν την ομαλή λειτουργία της επιχείρησής σας. Η συνεχής εκπαίδευση είναι ο ασφαλέστερος τρόπος προστασίας από εξελιγμένες επιθέσεις και ξεκινά με την παροχή εμπειρικών γνώσεων στους υπαλλήλους σας σχετικά με την ψηφιακή ασφάλεια.

Σχεδιάζουμε τις προσομοιώσεις μας με βάση μια βασική αρχή: κατανόηση της σκέψης των χάκερ και πρόβλεψη των ενεργειών τους. Οι εργαζόμενοι θα εκτεθούν σε προσομοιώσεις σε πραγματικές συνθήκες που θα τους ενθαρρύνουν να αναπτύξουν αμυντικούς μηχανισμούς με τη βοήθεια των στοχευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας.

SMB που στοχεύονται από επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος

Μέσο οικονομικό κόστος μιας παραβίασης δεδομένων

Μέσος χρόνος ανάκαμψης από κυβερνοεπιθέσεις

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις κλείνουν εντός 6 μηνών από την κυβερνοεπίθεση

* σύμφωνα με την επαγγελματική έκθεση ηλεκτρονικού ψαρέματος

Οι προσομοιώσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) μας είναι εξοπλισμένες με σημαντικές λειτουργίες

Αυτοματοποιημένα email προσομοίωσης κυβερνοεπίθεσης

Από επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος έως προγράμματα κοινωνικής μηχανικής και εισβολές κακόβουλου λογισμικού – τα προσομοιώνουμε όλα.

Αντίγραφα αρχείων κακόβουλου λογισμικού

Πιστοί στην υπόσχεσή μας για προσομοιώσεις πραγματικών επιθέσεων, ενισχύουμε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με αντίγραφα αρχείων κακόβουλου λογισμικού.

Πραγματικά σενάρια επιθέσεων

Μέσω ρεαλιστικά σχεδιασμένων ιστοσελίδων, δοκιμάζουμε την ευπάθεια των χρηστών που αφορούν στην εξαγωγή προσωπικών πληροφοριών σχετικών με την εταιρεία.

Διαδραστικά μαθήματα

Τα καλά νέα σχετικά με την πτώση σε μια από τις εικονικές παγίδες ασφάλειας στον κυβερνοχώρο; Οι χρήστες ανακαλύπτουν με διαδραστικά μαθήματα τις βέλτιστες πρακτικές ψηφιακής ασφάλειας.

Ανάλυση της συμπεριφοράς του χρήστη

Συλλέγουμε δεδομένα από τον χρήστη και τα συγκεντρώνουμε σε αναλυτικές αναφορές, δίνοντάς σας μια λεπτομερή εικόνα της ευαισθητοποίησης της εταιρείας σας σχετικά με την ψηφιακή ασφάλεια.

Μια πρακτική στρατηγική τεσσάρων βημάτων

Θεωρούμε ότι η εκμάθηση μέσω της πρακτικής είναι ο καλύτερος τρόπος για την εκμάθηση οποιουδήποτε θέματος. Η αντιμετώπιση του ίδιου του κινδύνου με τις προσομοιώσεις ηλεκτρονικού “ψαρέματος” αυξάνει την ικανότητα του χρήστη να ανταποκρίνεται με ακρίβεια σε υπάρχουσες αλλά και νέες κυβερνοεπιθέσεις. Η συγκεκριμένη εμπειρία που ακολουθείται από προβληματισμό και γνώση θα δώσει στους υπαλλήλους σας πολύτιμες δεξιότητες στην λήψη αποφάσεων.

Προσομοιωμένα μηνύματα ηλεκτρονικού "ψαρέματος"

Το πρώτο βήμα συνίσταται στην αποστολή προσομοιωμένων email από τον πραγματικό κόσμο. Για να είμαστε πιο ακριβείς, τα email προσαρμόζονται λαμβάνοντας υπόψη τις προτιμώμενες πλατφόρμες που χρησιμοποιεί ο οργανισμός σας. Επιπλέον, οι αποστολές του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πραγματοποιούνται τυχαία, προκειμένου να αποφύγετε τα ίδια χρονοδιαγράμματα. Λαμβάνοντας υπόψη προσεκτικά αυτές τις πτυχές, διασφαλίζουμε ότι η σημασία της απόκρισης του υπαλλήλου σας είναι σε υψηλά επίπεδα.

Ιστοσελίδες προορισμού

Αφού λάβουν το δόλωμα μέσω ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι χρήστες ανακατευθύνονται σε ένα αντίγραφο της αρχικής σελίδας προορισμού, όπου συνήθως εμφανίζονται παραβιάσεις δεδομένων. Με την αίσθηση του επείγοντος, δελεάζονται να συμπληρώσουν προσωπικά στοιχεία που σχετίζονται με την εταιρεία, όπως κωδικούς πρόσβασης ή αριθμούς πιστωτικών καρτών.

Συνημμένα με δυνατότητα λήψης

Εναλλακτικά, τα μηνύματα ηλεκτρονικού “ψαρέματος” ενδέχεται να περιέχουν προσομοιώσεις κακόβουλου λογισμικού στη μορφή αρχείων με δυνατότητα λήψης. Δίνονται οδηγίες κοινωνικής μηχανικής για να πείσουν τον χρήστη να ανοίξει το αρχείο, όπως θα συνέβαινε σε μια πραγματική επίθεση.

Πρόσθετα

Ο χρήστης έχει την επιλογή να εντοπίσει μια επίθεση ηλεκτρονικού ψαρέματος χρησιμοποιώντας τα κουμπιά προσθηκών στο Outlook και το Gmail. Η επιλογή αυτή θα αξιολογηθεί από το σύστημά μας, επιτρέποντας στους χρήστες να γνωρίζουν αμέσως αν το ταυτοποίησαν σωστά ή όχι. Σε περίπτωση που ο χρήστης αναφέρει ένα email που δεν δημιουργήθηκε από την πλατφόρμα μας, το email θα αποθηκευτεί και θα προωθηθεί στις αρμόδιες αρχές της εταιρείας σας για περαιτέρω έλεγχο.

Just-in-time learning

Ένα θεμελιώδες βήμα για την ολοκλήρωση της πρακτικής εκπαίδευσης του χρήστη, η εκμάθηση «just-in-time» έρχεται με τη μορφή εκπαιδευτικών σελίδων με επίθεση με διαδραστικό εκπαιδευτικό υλικό που τους βοηθά να αναγνωρίζουν καλύτερα τα ηλεκτρονικά μηνύματα “ψαρέματος”.

Κουίζ

Τέλος, η λειτουργία των κουίζ είναι για να παρακολουθείται η διαδικασία εκμάθησης στο τέλος κάθε μαθήματος. Τα αποτελέσματα εξάγονται σε αναφορές για την κατάσταση της εταιρείας σας.

Η πρακτική βοηθάει στην εκμάθηση

Για την επίτευξη επιθυμητών αποτελεσμάτων, η δοκιμές πρέπει να πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Η αποφυγή μίας απάτης μέσω email είναι μια διαδικασία συνεχούς μάθησης που για να πραγματοποιηθεί όσο το δυνατόν καλύτερα πρέπει να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν και η διαδικασία να διατηρηθεί για απεριόριστο χρονικό διάστημα. Είμαστε έτοιμοι να σας παρέχουμε μια μακροπρόθεσμη λύση μοναδικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των υπαλλήλων σας.

Τι λέει ο κόσμος για τις προσομοιώσεις ηλεκτρονικού "ψαρέματος"

Οι αυτόματες προσομοιώσεις ηλεκτρονικού "ψαρέματος" μας κρατούν στην κορυφή

Χάρη στον ATTACK Simulator, μπορώ να είμαι σίγουρος ότι κάνω ό,τι μπορώ για να προστατέψω την εταιρεία ως προς την ασφάλεια, από μέσα προς τα έξω. Η ίδια η πλατφόρμα είναι εύχρηστη και εξαιρετικά χρήσιμη – και για τον εαυτό μου και τους συναδέλφους μου. Ανυπομονώ για νέες ενημερώσεις!

Η κουλτούρα της εταιρείας μου έχει αλλάξει

Δεν είχα καταλαβει πόσο χρειαζόμασταν το ATTACK Simulator μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε. Λειτουργεί με μια μεγάλη γκάμα προσομοιώσεων επίθεσης ηλεκτρονικού ψαρέματος και κακόβουλου λογισμικού. Είναι βέβαιο ότι θα πέφταμε σε μερικές από αυτές τις παγίδες. Πλέον είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω τους υπαλλήλους σε όλη την εταιρεία να το κάνουν όλο και λιγότερο.

Η εταιρεία μας πλέον έχει θετικά αποτελέσματα

Αυτό το εργαλείο μας προσέφερε μια σαφή εικόνα για το πού βρισκόταν η εταιρεία μας στο θέμα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και δεν ήταν ικανοποιητική. Ο ATTACK Simulator μας έχει προσφέρει τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με τον καλύτερο χειρισμό επιθέσεων ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) ή κακόβουλου λογισμικού. Και σίγουρα μου πρόσφερε ηρεμία.

Δεν υπάρχει λόγος να αναβάλλετε την εκπαίδευση των υπαλλήλων σας

Λάβετε μια προσφορά με βάση τις ανάγκες του οργανισμού σας και ξεκινήστε να δημιουργείτε μια ισχυρή υποδομή ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.