Εκδόσεις

Μάθετε να ξεπερνάτε τους χάκερ με τον ATTACK Simulator.

Διαθέτουμε 4 διαφορετικές εκδόσεις, προσαρμοσμένες σε συγκεκριμένες εταιρικές ανάγκες.

Βοηθήστε με να επιλέξωΖητήστε παρουσίαση

245 000+ εργαζόμενοι από διάφορες βιομηχανίες

Είμαστε ειδικευμένοι στην μείωση των κινδύνων ασφαλείας με οικονομικά αποδοτικό τρόπο,
προσφέροντας τις καλύτερες προσφορές για να προωθήσουμε μια κουλτούρα ασφάλειας σε κάθε εταιρεία.

Αφοσιωμένοι στο να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μια καλύτερη υποδομή ασφάλειας στην εταιρεία σας, επειδή θέλουμε να αποφύγετε αδυναμίες της ασφάλειας των πληροφοριών και την απώλεια δεδομένων και εστιάζουμε σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

4 εκδόσεις & 4 επίπεδα εκπαίδευσης

Γνωρίζουμε πολύ καλά την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και θέλουμε να μοιραστούμε αυτή τη γνώση.
Οι υπάλληλοί σας θα αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με την κοινωνική μηχανική, το ηλεκτρονικό ψάρεμα και τις επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού. Εστιάζουμε στην παροχή ενός συνεχώς ενημερωμένου προγράμματος για να σας βοηθήσουμε να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τους εγκληματίες του κυβερνοχώρου.

Προσφέρουμε τέσσερις τύπους πλάνων και τέσσερα διαστήματα εκπαίδευσης, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της επιχείρησής σας με βάση το είδος του οργανισμού σας, τον αριθμό των εργαζομένων, τους επιχειρηματικούς στόχους ή τις απαραίτητες περιόδους εκπαίδευσης.

Δοκιμαστική περίοδος
Έκδοση Essentials
Έκδοση Pro
Enterprise

Το Σχέδιο Αξιολόγησης

λειτουργεί ως εισαγωγή στον κόσμο ευαισθητοποίησης για την ψηφιακή ασφάλεια

Εάν επιλέξετε αυτό το πρόγραμμα, θα αποκτήσετε πρόσβαση σε:

  • μία προσομοίωση ελέγχου
  • βασικές αναφορές χρηστών
  • υποστήριξη πελατών μέσω email

έλεγχος

Δοκιμαστική περίοδος

To πλάνο ισχύει για όλες τις εταιρείες που θέλουν να πραγματοποιήσουν μια βασική αξιολόγηση της τρέχουσας κατάστασής τους σχετικά με την ασφάλεια. Μπορεί επίσης να τους βοηθήσει να αξιολογήσουν την απόδοση των υπαλλήλων τους όταν έχουν ήδη εγγραφεί σε άλλη εκπαίδευση ευαισθητοποίησης σχετικά με την ασφάλεια, αποδεικνύοντας την αποτελεσματικότητα αυτής της εκπαίδευσης. Είναι πλάνο για όλες τις εταιρείες που δεν είναι εξοικειωμένες με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, αλλά θέλουν να ξεπεράσουν αυτό το όριο.

Η έκδοση The Essentials

Εκτός από το ότι ενεργεί ως εισαγωγή στον κόσμο της κυβερνοασφάλειας, το Essentials Plan προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε μακροχρόνιες αυτοματοποιημένες προσομοιώσεις επιθέσεων ηλεκτρονικού ψαρέματος.

Είναι βασικά μια αύξηση από το πλάνο αξιολόγησης (Evaluation Plan) :

 

  • απεριόριστες προσομοιώσεις ελέγχου
  • αναλυτικές αναφορές χρηστών
  • υποστήριξη πελατών μέσω email και τηλεφώνου.

Εισαγωγή

Έκδοση Essentials

Ένα βασικό πλάνο ευαισθητοποίησης στην ψηφιακή ασφάλεια που απευθύνεται στις εταιρείες που έχουν στόχο να φτάσουν στην βασική γνώση της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Είναι κατάλληλο για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να δημιουργήσουν την βασική ευαισθητοποίηση σχετικά με την ψηφιακή ασφάλεια. Συνιστάται για εργαζομένους που δουλεύουν απομακρυσμένα.

Έκδοση Pro

Η έκδοση Pro, είναι το πρώτο που περιλαμβάνει πρόσβαση στην εκπαιδευτική πλατφόρμα, μία προσαρμοσμένη προσομοίωση και πρόσβαση σε πολλούς διαχειριστές.

Επιλέγοντάς το, σας παρέχεται πρόσβαση σε απαραίτητες πληροφορίες ευαισθητοποίησης στην ψηφιακή ασφάλεια και certification compliance.

δημοφιλή

compliance

Έκδοση Pro

Ένα ευέλικτο πλάνο για εταιρείες που σκοπεύουν να λάβουν πιστοποίηση ασφαλείας ή απλά θέλουν μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση ευαισθητοποίησης στην ψηφιακή ασφάλεια. Αυτό είναι το πλάνο με την μεγαλύτερη ζήτηση και συνιστάται για όλες τις εταιρείες που στοχεύουν στην ενίσχυση της υποδομής ασφαλείας τους προκειμένου να διατηρήσουν καλύτερο έλεγχο. Κατάλληλο και για απομακρυσμένες δραστηριότητες, όπως η εργασία από το σπίτι.

Η έκδοση Enterprise

Η έκδοση Enterprise, προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε κάθε δυνατότητα, μαζί με προηγμένα εργαλεία διαχείρισης, όπως η δισύνδεση με το Active Directory.

Επιπλέον, η επιλογή του Enterprise θα σας δώσει πρόσβαση στο ATTACK Simulator’s API, επιτρέποντας καλύτερη ενσωμάτωση των υπηρεσιών μας.

Θα λάβετε επίσης πρόσβαση στην προσθήκη ειδοποίησης ηλεκτρονικού ψαρέματος, για αναφορά ύποπτης δραστηριότητας απευθείας από το γραμματοκιβώτιό σας.

υψηλής κλίμακας

Enterprise

Ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για μεγάλες εταιρείες που χρειάζονται λύσεις σε μεγάλη κλίμακα, με προσαρμόσιμα χαρακτηριστικά και στοχευμένη αλλαγή συμπεριφοράς. Ιδανικό για την απόκτηση πιστοποίησης, την ενστάλαξη μιας κουλτούρας ασφάλειας και τη διατήρηση του ελέγχου με μια ισχυρή υποδομή ασφαλείας

3 μήνες

Αρχή

Το πρόγραμμα ενός μηνός είναι κατάλληλο για τη δημιουργία των βασικών αρχών στην ψηφιακή ασφάλεια στον κυβερνοχώρο για την εταιρεία σας. Συνιστάται για γρήγορες αξιολογήσεις του status-quo, της απόδοσης των υπαλλήλων ή της αποτελεσματικότητας μιας προηγούμενης εκπαίδευσης. Δεν διαρκεί αρκετά για να εμπεδώσουν οι χρήστες τη γνώση, αλλά είναι ένα επαρκές χρονικό πλαίσιο για την ανάλυση της βασικής κατάστασης.

6 μήνες

Εμπέδωση της γνώσης

Το πρώτο εξάμηνο συνήθως παρέχει αρκετό χρόνο για πρακτική, δοκιμές και ενίσχυση των βασικών γνώσεων. Η ομάδα διαχείρισης της εταιρείας σας θα είναι σε θέση να αξιολογήσει τους κινδύνους με μεγαλύτερη ακρίβεια, ενώ οι εργαζόμενοι θα μάθουν στοιχειώδεις πρακτικές ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Είναι μια συνεχής προσπάθεια ευαισθητοποίησης στην ψηφιακή ασφάλεια, αλλά δεν εγγυάται τη μακροζωία που έχουν οι βέλτιστες πρακτικές, καθώς οι εργαζόμενοι δεν έχουν ακόμη καλλιεργήσει τις αναγκαίες συνήθειες.

12 μήνες

Αλλαγή συμπεριφοράς

Υποσχόμενο μεγαλύτερη δέσμευση, είναι το πλάνο τους ενός έτους το οποίο είναι και σημείο στην αλλαγή της συμπεριφοράς. Μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην εκμάθηση ευαισθητοποίησης σε θέματα ψηφιακής ασφάλειας σημαίνει συνεχή προσπάθεια. Αυτό ενθαρρύνει τους υπαλλήλους να δημιουργούν νέες συνήθειες σχετικά με την ψηφιακή ασφάλεια, να έχουν γρήγορες και ακριβείς αντιδράσεις και να ενισχύουν το κίνητρο. Η εταιρεία μπορεί να επωφεληθεί από την αυξημένη παραγωγικότητα των εργαζομένων της μέσα από ένα εξαιρετικά ασφαλές περιβάλλον.

24 μήνες

Μακροχρόνια διατήρηση

Η διετής συνδρομή φιλοδοξεί να κάνει την επίγνωση της ψηφιακής ασφάλειας αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας της εταιρείας σας. Οι υπάλληλοί σας θα είναι πάντα ενημερωμένοι σχετικά με την ασφάλεια, η εταιρεία σας θα συμμορφώνεται με τις οδηγίες πιστοποίησης ασφάλειας και θα μπορείτε να παρέχετε σε κάθε νέο υπάλληλο τις απαραίτητες δεξιότητες ασφάλειας στον κυβερνοχώρο ανά πάσα στιγμή. Η εταιρεία σας θα ασπαστεί την κουλτούρα της ψηφιακής ασφάλειας και θα γίνει το βέλτιστο περιβάλλον για εξαιρετική απόδοση της επένδυσης.

Ζητήστε προσφορά

Ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε να αποκρούσετε όλες τις απειλές στον κυβερνοχώρο.