Γιατί ATTACK Simulator?

Θα μας επιλέγαμε επίσης.

Είναι φυσικό να ρωτάτε “Γιατί ATTACK Simulator;” Το προϊόν μας προσφέρει επαγγελματικές οικονομικές λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα παρακάτω.

Why ATTACK Simulator?

Αυτοματοποιημένη εκπαίδευση ευαισθητοποίησης ψηφιακής ασφάλειας, ώστε να μην σας παίρνει χρόνο από τις καθημερινές σας εργασίες

Το ATTACK Simulator προσφέρει εκπαίδευση ευαισθητοποίησης σε θέματα ψηφιακής ασφάλειας για εταιρείες όλων των μεγεθών ώστε να αυξήσει την επαγρύπνηση των εργαζομένων σχετικά με τις κυβερνοεπιθέσεις με άμεσο και έγκαιρο τρόπο.

Η αυτοματοποιημένη λειτουργία μας έχει στόχο να σας διευκολύνει φροντίζοντας την εκπαίδευση των υπαλλήλων σας, χωρίς να απαιτείται σχεδόν καμία χειροκίνητη παρέμβαση.

Είμαστε πελατοκεντρικοί και προσφέρουμε εσωτερική υποστήριξη, απευθύνοντας τις ερωτήσεις σας στους ίδιους τους προγραμματιστές του ATTACK Simulator.

Πλεονεκτήματα του ATTACK Simulator

επίσης γνωστό για τα μυστικά επιτυχίας που χρησιμοποιούμε
στο σχεδιασμό και στην παράδοση των προγραμμάτων ευαισθητοποίησης στην ψηφιακή ασφάλεια

Αυτοματοποιημένο

Τα προγράμματά μας είναι πλήρως αυτοματοποιημένα, ώστε να μην σας παίρνουν χρόνο από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις.

Εύκολο

Τα εγκλήματα στον κυβερνοχώρο είναι επικίνδυνα. Το πρόγραμμά μας είναι φιλικό προς το χρήστη και διασφαλίζει ότι δεν θα χρειαστεί να μάθετε άλλο λογισμικό.

Προσιτό

Η ασφάλεια δεν πρέπει να κοστίζει μία περιουσία. Είναι ένα πρόγραμμα χαμηλού κόστους έτσι ώστε όλοι να μπορούν να μάθουν να αμύνονται έναντι των κυβερνοεπιθέσεων.

f

Προσαρμόσιμο

Αφιερώνουμε χρόνο για να προσαρμόσουμε τις προσφορές μας ακριβώς στις ανάγκες της εταιρείας σας.

Μικρή & Αφοσιωμένη ομάδα

Μας διακατέχει το πάθος για την ψηφιακή ασφάλεια και την αριστεία. Το να είμαστε μια μικρή ομάδα μας επιτρέπει να έχουμε μια πελατοκεντρική προσέγγιση σε ό, τι κάνουμε.

Υποστήριξη πελατών

Μέρος της αποστολής μας είναι να διασφαλίζουμε ότι οι πελάτες μας είναι ευχαριστημένοι. Εστιάζουμε στην άμεση λύση του προβλήματος και προσφέρουμε εσωτερική υποστήριξη ώστε εσείς να μην ασχολείστε.

Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε τους υπαλλήλους σας να αναγνωρίζουν τις απειλές ασφαλείας

Θέλουμε να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο οι υπάλληλοί σας χειρίζονται την ψηφιακή ασφάλεια
και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να το πετύχουμε.

Έχουμε 250 000+ εγγεγραμμένους υπαλλήλους στο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα

Συνεργαστείτε με κυβερνητικούς οργανισμούς και δημαρχεία για την εξασφάλιση ασφαλέστερων δημόσιων υπηρεσιών

Παραδίδουμε το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα σε εταιρείες που κυμαίνονται από μερικές εκατοντάδες έως χιλιάδες υπαλλήλους

Προσφέρουμε εκπαίδευση σε πολλές γλώσσες, μεταφρασμένες προσεκτικά από επαγγελματίες του χώρου

Τι λέει ο κόσμος;

Δεν είχαμε καταλάβει πόσο χρειαζόμασταν το ATTACK Simulator μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε. Λειτουργεί σε μια μεγάλη και ρεαλιστική γκάμα προσομοιώσεων επίθεσης ηλεκτρονικού ψαρέματος και κακόβουλου λογισμικού. Επρόκειτο να πέσω σε μερικές από αυτές τις παγίδες. Αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω τους υπαλλήλους στην εταιρεία να πέφτουν σε παγίδες όλο και λιγότερο.

Ζητήστε προσφορά για τον οργανισμό σας σήμερα

Μην αναβάλλετε την εκπαίδευση των υπαλλήλων σας σχετικά με την ευαισθητοποίηση στην ψηφιακή ασφάλεια Κάθε δευτερόλεπτο που οι υπάλληλοί σας δεν γνωρίζουν τις απειλές μπορεί να έχουν τρομερές συνέπειες.

Γίνετε συνεργάτες

Μην αναβάλλετε την εκπαίδευση των υπαλλήλων σας σχετικά με την ευαισθητοποίηση στην ψηφιακή ασφάλεια Κάθε δευτερόλεπτο που οι υπάλληλοί σας δεν γνωρίζουν τις απειλές μπορεί να έχουν τρομερές συνέπειες.

Διερεύνηση ασφάλειας;

Το ATTACK Simulator συνεργάζεται με ερευνητικές ομάδες και πανεπιστήμια. Προσπαθούμε να συμμετέχουμε ενεργά στην έρευνα για την ασφάλεια της πληροφορικής, για να κάνουμε τον κόσμο ασφαλέστερο.

Προσδοκούμε σε αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες, και βεβαιωνόμαστε ότι το Attack Simulator μπορεί να διανεμηθεί σωστά μέσω από το κανάλι των συνεργατών.

Αναπτύξαμε επίσης ένα σύστημα διαχείρισης πελατών για τους συνεργάτες μας, ώστε να μπορούν να έχουν μια σαφή επισκόπηση ανά πάσα στιγμή.

Αισθανόμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε ήδη με διαχειριστές παρόχων υπηρεσιών (MSP) από την Κεντρική και Νότια Αμερική, καθώς και από τη Δυτική Ευρώπη, και στοχεύουμε να επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ανατολική Ευρώπη.

Γίνετε μέλος του ATTACK Simulator

Νιώθετε ότι έχετε το ίδιο όραμα και θέλετε να μας βοηθήσετε να το πετύχουμε; Ψάχνουμε τους καλύτερους ανθρώπους για να μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε καταπληκτικά προϊόντα.