Εκπαιδευτική πλατφόρμα

Διδακτική στρατηγική του ATTACK Simulator

Έχουμε κουραστεί να αποκαλούμε τους υπαλλήλους ως τον πιο αδύναμο κρίκο στην παραβίαση των δεδομένων. Ο φόβος είναι αντιπαραγωγικός και το λάθος ανθρώπινο. Όλοι οι υπάλληλοι καθοδηγούνται στο να αποκτήσουν νέες ιδέες για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο με τα μαθήματα ευαισθητοποίησης.

Δοκιμαστική λειτουργίαΣυγκρίνετε τις εκδόσεις
Security Awareness Courses

Χτίζοντας μια κουλτούρα ασφάλειας

Μέσω της διαδραστικής προσέγγισης εκπαίδευσης, διασφαλίζουμε ότι οι υπάλληλοί σας κατανοούν τους κινδύνους των κυβερνοεπιθέσεων και αναγνωρίζουν ότι η ευθύνη της δημιουργίας ενός ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος βρίσκεται στα χέρια τους.

Σύμφωνα με το όραμά μας, θέλουμε να ενθαρρύνουμε όλους τους υπαλλήλους να αντιληφθούν την ευαισθητοποίηση στην ψηφιακή ασφάλεια ως προσιτή και κατανοητή.

Στόχος μας είναι να δώσουμε στην ψηφιακή ασφάλεια ένα θετικό νόημα, καθιστώντας το ένα ανοιχτό, διαφανές και προσιτό θέμα, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι να μην φοβούνται να μιλήσουν για τις συναντήσεις τους. Επίσης ενθαρρύνονται να αναφέρουν ασυνήθιστα γεγονότα και να διαθέτουν τα εργαλεία για τον εντοπισμό πιθανών επιθέσεων.

Υποστηρίζουμε την ανάπτυξη της ασφάλειας μέσω μίας ενοποιημένης δέσμευσης, που σημαίνει ότι όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να συνεργάζονται για τη δημιουργία ενός ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος.

eLearning σε όλους τους υπαλλήλους

Μάθετε γιατί πρέπει να ενσωματώσετε το eLearning στις εκπαιδεύσεις ασφαλείας σας.

Πλεονεκτήματα της ηλεκτρονικής μάθησης

Μάθετε γιατί το eLearning είναι μια νέα εναλλακτική λύση στην κλασική εκπαίδευση.

Εκπαίδευση eLearning vs παραδοσιακής

Μάθετε πώς να επιλέξετε την καλύτερη μέθοδο εκπαίδευσης για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την ψηφιακή ασφάλεια.

Μικτή μάθηση

Κατανοήστε τις πτυχές της υβριδικής εκπαίδευσης σε πλαίσιο της οργανωτικής εκπαίδευσης.

Κύρια χαρακτηριστικά του ATTACK Simulator

Μαθήματα πολυμέσων

Από εκτεταμένα άρθρα έως συναρπαστικά βίντεο, δεν υπάρχει βαρετή στιγμή στην εκπαιδευτική πλατφόρμα του ATTACK Simulator.

Περίτεχνα κουίζ

Δοκιμάστε τις γνώσεις σας σχετικά με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και δοκιμάστε τα διαδραστικά κουίζ στο τέλος κάθε μαθήματος.

Πρακτικά αρχεία λήψεων

Κάθε μάθημα περιλαμβάνει πρακτικά φυλλάδια, σχεδιασμένα για να βοηθούν τους χρήστες να μαθαίνουν τις βασικές αρχές ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

Παρακολούθηση προόδου

Παρέχουμε μια επισκόπηση του τρόπου με τον οποίο οι χρήστες μπορούν να προχωρούν στην κάλυψη του διαθέσιμου περιεχομένου.

Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για τη διδακτική στρατηγική μας

Προκειμένου να δημιουργηθεί μια ολοκληρωμένη μαθησιακή εμπειρία, η διδακτική διδασκαλία πρέπει να συνδυάζεται με την πρακτική. Αυτό το βήμα βοηθά τους υπαλλήλους να συνδέσουν τις εννοιολογικές αρχές πίσω από παραβιάσεις δεδομένων με τις πραγματικές πρακτικές των κυβερνοεπιθέσεων. Παρέχει επίσης τη γνώση για να αποφύγουν και να αμυνθούν από επιθέσεις στον κυβερνοχώρο.

Εγγραφή χρήστη

Η μαθησιακή διαδικασία ξεκινά με τη δημιουργία λογαριασμών για κάθε υπάλληλο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να παρακολουθούν την πρόοδο τους και να ελέγχουν τα μαθήματα με τον δικό τους ρυθμό.

Μαθήματα πολυμέσων

Στην πλατφόρμα, οι χρήστες μπορούν να βρουν περιεχόμενο που έχει σχεδιαστεί για να διδάξει και να διασκεδάσει. Εστιάζουμε στην παροχή πληροφοριών για να είμαστε μπροστά από τους κακούς και να προβλέψουμε τον τρόπο λειτουργίας τους.

Κουίζ και αρχεία άσκησης

Τα μαθήματα συνοδεύονται από περιεχόμενο με δυνατότητα λήψης και κουίζ που καλλιεργούν μια νοοτροπία προσανατολισμένη στα επιτεύγματα.

Αναφορές προόδου

Στατιστικές που δείχνουν την πρόοδο των υπαλλήλων σας και σας δίνουν μια ακριβή επισκόπηση της κατάστασης.

Τι λέει ο κόσμος

Οι αυτόματες προσομοιώσεις μας κρατούν στην κορυφή

Χάρη στον ATTACK Simulator, μπορώ να είμαι σίγουρος ότι κάνω ό, τι μπορώ για να προστατέψω την ψηφιακή ασφάλεια της εταιρείας, από μέσα προς τα έξω. Η ίδια η πλατφόρμα είναι εύχρηστη και εξαιρετικά χρήσιμη – και για τον εαυτό μου και τους συναδέλφους μου. Ανυπομονώ για νέες ενημερώσεις!

Η κουλτούρα της εταιρείας έχει αλλάξει

Δεν είχαμε καταλάβει πόσο χρειαζόμασταν το ATTACK Simulator μέχρι να το δοκιμάσουμε. Λειτουργεί με μια μεγάλη και πολύ ρεαλιστική γκάμα προσομοιώσεων επίθεσης ηλεκτρονικού ψαρέματος και κακόβουλου λογισμικού. Επρόκειτο να πέσω σε μερικές από αυτές τις παγίδες. Αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω τους υπαλλήλους σε όλη την εταιρεία να το κάνουν όλο και λιγότερο.

Η εταιρεία μας έχει θετικά αποτελέσματα

Αυτό το εργαλείο πρόσφερε μια σαφή εικόνα για το πού βρισκόταν η εταιρεία μας στο θέμα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και αυτή δεν ήταν καλή. Ο ATTACK Simulator έχει παράσχει σε όλους απαραίτητες γνώσεις σχετικά με τον καλύτερο χειρισμό επιθέσεων ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) ή κακόβουλου λογισμικού. Και σίγουρα μας πρόσφερε μία ηρεμία.

Δεν υπάρχει λόγος να αναβάλλετε την εκπαίδευση των υπαλλήλων σας

Λάβετε τώρα μια προσφορά βάσει των αναγκών του οργανισμού σας και ξεκινήστε να δημιουργείτε μια ισχυρή υποδομή ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.